Η επιχείρηση BE.ST TILES δραστηριοποιείτε στον χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής αντιπροσωπεύοντας καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού.

Η φιλοσοφία και το σκεπτικό της επιχείρησης είναι η συνεχή παρακολούθηση και ενημέρωση στον τομέα πλακίδια και ειδή υγιεινής, προκειμένου να παρέχει στους συνεργάτες της, ότι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό προσφέρει η διεθνή αγορά.

Με αυτό τον τρόπο η BE.ST TILES είναι σε θέση να κάλυψη ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες των εταιριών χονδρικής πώλησης καθώς και των καταστημάτων λιανικής πώλησης, με τα οποία και συνεργάζεται.

Βασική προτεραιότητα μας είναι η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και άριστου service,στους συνεργάτες μας.

Για τον λόγο αυτό οι οίκοι οι οποίοι επιλέξαμε για συνεργάτες, τηρούν όλες εκείνες τις προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας προϊόντων και service που απαιτούνται για μια επιτυχημένη συνεργασία, με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ποιότητας, για την κάθε μια ξεχωριστά.

Λαμβάνοντας υπόψη μας τα μηνύματα της συνεχώς μεταβαλλόμενης τάση της αγοράς, πιστεύουμε ότι η άρτια ενημερωμένη γκάμα των πλακιδίων, επίπλων μπάνιου καθώς και των ειδών υγιεινής αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση.